Ons huis en de omgeving

Natuur, ruimte en groot sociaal netwerk

Ons gezinshuis is gevestigd in Overberg (gemeente Utrechtse Heuvelrug), een klein dorpje met zo’n 1500 inwoners.

Het dorpje ligt aan de voet van de Amerongse Berg, in de buurt van Veenendaal.

Er zijn voldoende sociale voorzieningen in de omgeving maar ook grotere steden als Amersfoort en Utrecht zijn goed te bereiken. Station Veenendaal-West is goed per fiets te bereiken.

In de omgeving zijn veel bossen en weilanden, maar ook enkele gezellige dorpen, dus veel mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Naast onze woning is een kleinschalige christelijke basisschool gevestigd. Ook is er op enkele meters afstand van de woning een peuterspeelzaal. In Veenendaal zijn verschillende middelbare scholen die goed met de fiets zijn te bereiken.

In ons huis wonen ook twee honden konijnen en cavia’s.

Gezinshuis-de-Regenboog-31
Gezinshuis-de-Regenboog-31
Gezinshuis-de-Regenboog-28

Binnen ons huis

Iedereen heeft zijn eigen plekje

Onze woning is op de begane grond voorzien van een ruime woonkamer, leefkeuken, speelkamer, serre, toilet, badkamer en bijkeuken.

Op de eerste verdieping bevinden zich 7 slaapkamers, een badkamer en apart toilet. 4 slaapkamers worden gebruikt door ons eigen gezin, en 3 slaapkamers zijn momenteel beschikbaar als gezinshuisplekken.

Achter de woning bevindt zich een studio van 35 m2, voorzien van keuken, badkamer, toilet en woon/slaapgedeelte. Deze studio is ook beschikbaar als gezinshuisplek en wel als trainingsappartement.

De woning is omgeven door een ruime kindvriendelijke tuin. Er is voldoende speelgelegenheid voor kinderen. Het nabijgelegen schoolplein wordt gebruikt als speeltuin na schooltijd en in de weekenden.

Groot sociaal netwerk

Voldoende speelgelegenheid voor kinderen

Ons gezinshuis is ingebed in een groot sociaal netwerk. Familie en vrienden met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën wonen dicht in de buurt.

Kinderen in de buurt kennen elkaar van de basisschool in ons dorp en ontmoeten elkaar ook buiten schooltijd.

De kerkelijke gemeente waar we bij zijn aangesloten heeft verschillende clubs en activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar.

Er zijn veel mogelijkheden voor aansluiten bij een sportclub naar wens.

Contact ons

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.